Dunakavics Boutique Apartman

Szentendre központjában kínálunk 5 db apartmant, melyek kifejezetten vendégek fogadására került kialakításra. Az apartmanok belső kialakítása egyedi tematikára épül, egyedi belsőépítészeti megoldások és modern anyagok felhasználásával. Alapterületük változó akár 8 vendég fogadására is alkalmasak. A teljesen felújított apartmanházban várjuk Önöket romantikus kikapcsolódásra, családi nyaralásra, vagy kirándulásra. Csendes, intim környezet, egyes apartmanoknál belső udvar és terasz szolgálja a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét.

Apartmanjaink légkondicionáltak, Wi-fi-vel ellátott fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A nappalikban felszerelt amerikai konyha is igénybe vehető. A hálószobák a vendégek számától függően kerülnek megnyitásra. Az apartmanok Szentendre központjában találhatóak. A Duna part, a Duna Korzó kb 5 perces sétával elérhető. Éttremek, múzeumok, üzletek 200 m-es körzetben elérhetőek.

Szentendre a Festők városa, ezért sok múzeum, képtár, galéria található a közelben. Érdemes meglátogatni a Skanzent mely egész évben változatos programokat kínál. Reggeli kérhető mely a kb 200 m-re lévő Parti Medve Kávézó és Könyvesboltban (Városház tér 4) lehet elfogyasztani.

A reggeli meleg italból (kávé, tea , forró csoki) és péksütemnényből áll.

Hétköznap 8 órától hétvégén 10 órától.

Az apartmanok Szentendre központjában találhatóak. A Duna part, a Duna Korzó kb 5 perces sétával elérhető. Éttremek, múzeumok, üzletek 200 m-es körzetben elérhetőek. Szentendre a Festők városa, ezért sok múzeum, képtár, galéria található a közelben.

Érdemes meglátogatni a Skanzent mely egész évben változatos programokat kínál. Reggeli kérhető mely a kb 200 m-re lévő Parti Medve Kávézó és Könyvesboltban ( Városház tér 4) lehet elfogyasztani. A reggeli meleg italból (kávé, tea , forró csoki) és péksütemnényből áll. Hétköznap 8 órától hétvégén 10 órától.

TOP